fredag 27. august 2010

Regnvær og sølete hund!

Ser virkelig ut til at sommeren har forlatt oss for denne gang.....mer ustabilt vær skal man lete lenge etter! Prøver like optimistisk hver dag å henge ut klesvask i morgensola, men hva skjer? Må løpe ut å hente det etter noen timer, kliss vått.......Holder virkelig med dere som har mer ferie igjen og hopper på en billig tur til syden. Hadde ikke gjort noe med litt sol på kroppen og varmt badevann! Vi planla i utgangspunktet å spare en del ferie til denne høsten vi, og reise sydover i september/oktober/november en gang. Derfor tok vi bare 2 uker ferie i sommer. Meen, så skjedde jo ting på veien som satte en stopper for de planene. Bedre ting enn sydentur:) Får legge med et bilde fra Thailand i fjor, og drømme meg litt bort mens det regner og tordner utenfor.



Litt forskjell fra det som er utenfor vinduet her i kveld kan man si....

Så hva skal man finne på inne da, men en aktiv liten hund i regnvær? Han blir rimelig masete og rastløs av å bare være inne, men han vil jo absolutt ikke ut heller! Så da må man være litt kreativ, og vi spiller spill!:)




Flinke lille:)

Men når man først må ut da, og det må man jo noen ganger i løpet av dagen for å tisse om ikke annet, så er det ikke lett å ikke bli sølete når man kun er 30 cm høy og vasser i sølevann. Da må man i dusjen, enten man liker eller ikke!

Og det er ganske tydelig at det liker vi IKKE.....


Ha en flott fredagskveld alle sammen, og god helg!

2 kommentarer:

  1. Hehe, dere får han iallfall inn på badet da :P
    Forrige hunden min måtte jeg lure inn i dusjen de første gangene, og måtte være med inn og lukke dørene..
    Hunden vi har nå, han nekter plent å gå inn på badet i det hele tatt..

    SvarSlett
  2. Hehe, ja Silje det er en av fordelene med å ha en hund som veier 2,5 kilo det....:)

    SvarSlett