torsdag 30. juni 2011

Ferieuke nr to!

Ja her i huset har vi ferie om dagen, alle sammen. Det er utrolig koslig å ha pappen hjemme litt, han jobber jo som kjent rimelig mye til vanlig. Og av forskjellige grunner så vet vi allerede at det ihvertfall ikke blir noe mindre til høsten. Er glad vi har valgt å bruke denne sommeren til ferie, pappaperm og familietid - det er tross alt ikke mange ganger i løpet av livet at man har tilgang på så mange uker fri som vi har dette året. Så nå skal vi ha endel uker sammen, siden jeg har tatt litt ekstra permisjon. Og når jeg begynner å jobbe om en måneds tid får gutta endel uker til sammen før lillegutt begynner i barnehagen i august/september en gang.





Så langt i ferien får vi vel si at sommeren stort sett har glimret med sitt fravær, sånn værmessig ihvertfall. Men men, vi tar det ganske med ro og finner på inneting når det regner. Planene er relativt avslappet disse ukene. Siden vi jo tok sydenturen i mai, så blir det ikke de store utfluktene. Vi har en hytte i kragerø, så vi håper å tilbringe endel tid der, om bare sola kommer frem! Og så har jo svigers en campingvogn på omlidstranda som vi også har fått lov å låne litt. Ellers blir det kos med familie og venner, grilling når været tillater det, lunsj i det fri og masse lek og morro. Vi har litt nyttige planer. Huset skal males, og endel ting skal omorganiseres inne. Så det blir nok bra:)


Lillegutt, han har virkelig skrudd på turboen den siste uken. Krabbingen går fortere og fortere for hver dag, og  vi har hendene fulle med å følge etter han. Alt skal utforskes, tygges på og rives ned. Han begynner å vise både personlighet og temperament, og det er egentlig veldig gøy. Gleder oss til mye morro fremover ja!






Håper dere har en fin sommertid alle sammen, om det er sol eller regn der du måtte befinne deg. Ta vare på de små gledene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar