søndag 26. juni 2011

Campingliv og krabbelars!

Helgen kom med sol og varme, så den måtte såklart brukes ute! På lørdag reiste vi ut på campingen til mine svigerforeldre. Det var st.hans feiring der, som det altid er helgen etter st.hans, så det ble grilling og kos og bål. Eller, vi rakk ikke bålet da, for lillegutt måtte hjem i seng, men grilling og kos ble det! Vi la lillegutt i campingvogna når det var sengetid, også tok vi han bare med når vi reiste hjem et par timer senere. Hjemme la vi han opp i senga si og han sov godt videre der. Veldig deilig at han har blitt så lett å ha med seg!




I dag tuslet vi ned til byen og fikk med oss siste dagen av teaterfestivalen sammen med Monica og Jørgen. Varmt var det så det ble opptil flere is på veien!

Lillegutt har begynt å krabbe ordentlig den siste uka, og gjett om det går unna.......! Han er OVERALT! Han skal inn i skap og skuffer, dra i gardinene, spise hundemat og klatre på ovnen. Så her går det unna om dagen! Ha har vært litt forkjøla de siste dagene, og jeg har selvfølgelig klart å bli smitta. Så nå snufser vi begge to her. Om noen noen gang har lurt på hva som skjer om man nyser mens man spiser grøt........

Sånn går det!

Håper dere har hatt en fin helg folkens!

1 kommentar: