tirsdag 21. juni 2011

Lunsj i det fri!

Denne dagen startet heldigvis betydelig mer opplagt enn i går, etter en mye bedre natt. Planen i dag var omvisning i barnehagen lillegutt skal begynne i i august/september. Den ligger bare 5-10 min å gå hjemmefra, så da tok vi selvfølgelig vogna og beina fatt. Lillegutt syns det var stas å se alle barna og lekene så vi håper at oppstarten skal gå fint....mor gruer seg litt, men sånn er det jo...:) Er ihvertfall veldig glad for at flere på barselgruppa mi skal gå i samme barnehage, pluss at lillegutt også har søskenbarnet sitt på samme avdeling, så det er ihvertfall noen kjente der:)




Siden solen skinner på vestsida i dag, til tross for litt skyer, så vi bestemte oss for å ta med lunsj og spise ute på vei hjem igjen fra barnehagen. Jeg syns det er så koslig å gjøre når været er bra og alle har fri. Pakke god mat i piknik-kurven og kose seg ute.



 Vi gikk til en lekeplass, så fikk lillegutt farte litt rundt før maten. I dag laget jeg wraps med kylling, ost og skinke pluss en stor bolle med frukt og iskald saft. Inspirasjonen ble, som flere ganger før, hentet herfra






Ha en superduper tirsdagskveld folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar