mandag 25. april 2011

Påsketur!

Da har den siste påskedagen kommet da, og så fort som den kom! Dagene har bare flydd av gårde, som de jo gjør når man koser seg. For vi har hatt et herlig vær og fått gjort masse her hjemme i påska. Og lillegutt kom seg heldigvis fort i formen og har vært et prakteksemplar av av baby de siste dagene og nettene. Så i morgen er det tilbake til hverdagen! Noe som vil si at kjæresten må tilbake på jobb og påskegodiset må pakkes bort. Men bortsett fra det så er jo lillegutt og jeg så heldige at vi har fri en stund til, så vi skal nok nyte hverdagene også:)

Så i dag på denne siste påskedagen bestemte vi oss for å reise på tur i den herlige vårsola. Planen var å ha med sekk med pølser og kvikk lunsj, og å grille pølser på stranda. Litt stress blir det jo altid når man skal på utflukt alle sammen, men vi kom oss da avgårde etter at lillegutt hadde sovet formiddagsluren sin. Da vi kom fram og fikk plassert knerten i vogna og vofsen i båndet så kom vi på at vi hadde jo glemt å ta med lighter til grillen......typisk.....

Det viste seg imidlertid etterhvert å ikke være noe problem.......for da kom vi på at vi hadde jo glemt grillen også! Øre småbarnsforeldre.....? Check!

Så det ble tur, men ingen grillings! Ble nå greit alikevel...........;)



1 kommentar:

  1. Hehe, er det ikke typisk :)

    Bra dere fikk en fin tur uten grilling :)

    SvarSlett