mandag 7. februar 2011

Babysvømming

Ja dere, nå har vi gått på babysvømming i 5 uker allerede og da er det vel på tide å legge ut et par bilder av gullungen i bassenget!


Vi går på babysvømming i Skien fritidspark. Var så heldige å få plass på et kurs på mandag formiddag, da kan nemlig pappaen også bli med siden han jobber kvelden på mandager. Lillegutt har altid likt seg i vann, men syns nok bassenget er i største laget i forhold til badekaret hjemme, så på disse bildene fra de første gangene på kurset var det litt vanskelig å få han til å smile.


Er også litt vanskelig å ta bilde der på bassengkanten fordi det dugger så på linsa! Er veldig varmt der inne, og 36 grader i vannet, varmt ja!  Men litt dokumentasjon må vi få til likevel!


Lillegutt har fått seg en tøff mumitroll badebukse:)


I dag dykket han under vann for første gang. Var litt spent på forhånd men det gikk kjempefint, og han var like fornøyd når han kom opp igjen. Prøve å få lagt ut noen undervannsbilder etterhvert!

Ellers i dag har vi ikke fått gjort så mye.......en liten tur innom byen på vei hjem og fikk handlet noen småting til dåpen, så i kveld kan jeg få gjort ferdig bordkortene. Ellers kjenner jeg at energinivået ikke er helt på topp enda, etter flere dager med omgangsyke. Så siden tassen er i seng nå så skal jeg ha litt kvalitetstid med tven før jeg gjør noe som helst!

Håper alle har en strålende start på uken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar