tirsdag 18. januar 2011

Helgen vår og ny uke!

Blitt litt lenge mellom innleggene nå kjenner jeg......Delvis er det fordi vi har hatt en god del på tapetet de siste dagene, og delvis er det fordi lillegutt har hatt noen meget dårlige netter som har resultert i en meget trøtt og noe tiltaksløs mor. Men nå håper vi på bedre dager fremover!

Dette med søvn og rutiner er noe vi bruker mye tid på for tida. Vår lillegutt har aldri vært typen som sover bort tida si, og det ble tidlig klart at vi hadde litt å jobbe med på det området. For et par uker siden begynte vi med leggerutinene for fullt, før det har han egentlig gjort litt som han vil. Det funket overraskende fort, og etter to-tre dager var han fint i seng i 7-8 tiden. Fornøyd med det! Men fortsatt er han våken flere ganger på natten for å spise, så noen sammenhengende søvn på mor blir det ikke. Kommer vel etterhvert får vi håpe! Men i helgen har han hatt noen meget dårlige netter hvor han har vært mye våken. Det ligner egentlig ikke han å klage selv om han får mat, så virker som noe har plaget han. Har tenkt på at det kan være tennene, for han gnager endel på ting og fingre om dagen...og i går fikk han en paracet til kvelden og da sovnet han veldig godt. Ikke godt å si!

Men i helgen reiste vi iallefall innover til oslo, til søsters og lille tantegutten. Lørdagen ble det Ikea! Lillegutt koste seg, og satt i vogna å kikka på alt og alle....:) Han fikk også kjøpt seg en ting han hadde ønsket seg!



Og jeg fikk kjøpt sovepose til småen, for her ligger ikke dyna på mer enn 5 minutter av gangen lenger......


Så koste vi oss med god mat på kvelden og hyggelig selskap:) Søndagen var det hjemover igjen, og vi var akkurat hjemme til leggetid. Og så var det opp på mandag morgen til ny dag på babysvømming. Så som dere ser har det gått litt i ett de siste dagene. Skal få lagt ut litt flere bilder fra babysvømminga også snart.

Men nå er det Greys folkens! Ha en fortreffelig tirsdagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar