fredag 15. juli 2011

Camping og strandliv!

I går skinte sola i porsgrunn, og siden hver eneste solstråle må utnyttes var vi ikke vonde å be når skjønne Merethe sendte melding og ville på strandtur! Lillegutt og jeg pakket bagen med badetøy og lunsj og satte kursen mot Røra, og koste oss noen herlige timer med Merethe og lille Andreas. Det ble ikke mye tid til å slappe av i sola, med to små turbotroll som helst ville krabbe i alle retninger......jeg hadde tatt med parasoll så barna kunne sitte under den i skyggen, meeeen det ble ikke akkurat så mye sitting for å si det sånn....:) Skjønne guttene  våre. Nektariner og jordbær gikk ned på høykant, og jammen fikk de små testet badevannet også! Lillegutt sovnet som en stein i bilen på vei hjem!



På kvelden hadde mor fått "barnefri", og på programmet sto kino med jentene! Skikkelig jentefilm, Bridesmaids. Koslig var det, og deilig med en skikkelig jentekveld. Ble sen kveldsmat og mer skravling hos Judy etter filmen, så da fikk jeg dosen for en liten stund!

Denne uken fikk vi også med oss noen deilige soldager på campingen. Og selv om jeg sier soldager, så må man jo i dette landet regne med litt regnskurer, noe vi ikke slapp unna disse dagene heller....men er man på camping, så er man på camping og da må det grilles uansett!






Lillegutt har blitt så flink til å reise seg nå, og bruker enhver anledning til å komme seg opp på to!

Fortsatt god sommer folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar