fredag 6. mai 2011

Et lite pip....

Vært litt stille her de siste dagene, men det er ikke fordi jeg mangler bloggstoff! Har bare vært ganske travelt her, og jeg har rett og slett ikke rukket alt! Lillegutt blir også mer og mer aktiv for hver dag som går nå, så stilletid med pcen eksisterer ikke så ofte lenger....men vi får gjøre et forsøk på en kjapp oppdatering, også skal jeg være litt flinkere fremover håper jeg:)


For siden sommeren er i anmasj så har hagen vår, eller terassen da, fått seg en oppgradering! Det har tatt endel tid, særlig med turbotrollet hengende i buksebeina, men det har blitt veldig koslig der, skal få lagt ut bilder derfra ganske snart! Har også fått fiksa litt i stua denne uka, inn med litt mer sommerstemning! Nye blomster og litt nye farger, altid deilig!

Gøy med pappas slips!

Ellers så har lillegutt vært på svømming som vanlig igjen denne uken. Han begynner å bli tøff i vannet og ler og spreller som en liten fisk. På onsdag var siste dag på babytrall for denne gang....og i dag hadde vi barseltreff hos herlige Beate. Så som dere skjønner, det er travelt å være baby! (og mamma!) Den siste uken har han begynt å dra seg opp på knærne, noe som vel betyr at vi nærmer oss krabbing etterhvert...skrekkblandet fryd for mor, (og alle husets pyntegjenstander). Han begynner også å bli en bestemt liten krabat med tydelige meninger......rett og slett en liten personlighet...;) I dag ble han med farmor hjem noen timer, så mor fikk ta helgevasken i fred (for det begynner rett og slett å bli relativt umulig å få til sammen med han...) Så da slipper vi det i morgen, og kan bare kose oss ute i sola!




Det var en kjapp en folkens, håper dere har en fin fredagskveld alle sammen!

1 kommentar: