søndag 1. mai 2011

Årets første sommerhelg!

For det har det virkelig vært denne helgen dere! Med temperaturer over 20 grader og strålende sol føltes det faktisk som sommeren hadde kommet til vestsida, enda bare så vidt har tippet over i mai. Så da var det bare å brette opp armene og benytte dagene til å få gjort hagerommet sommerklart! Og det trengtes et liten shining der etter vinteren, det er helt sikkert. Så planen var å skrubbe og vaske terassen med høytrykkspyler, beise terassegulvet, og å male hagemøblene.


Med godt samarbeid har vi kommet et veldig godt stykke på vei! Terassen er skrubbet og så godt som ferdigbeiset (hadde selvfølgelig akkurat litt for lite beis....), og alle hagemøblene, minus en stol er ferdig malt. Skal legge ut bilder av alt sammen så fort det er helt ferdig. Så mesteparten av lørdagen ble brukt ute i hagen, og store og små fikk masse frisk luft og litt sol på kroppen! Lillegutt koste seg ute på gresset og brukte tiden på å utforske alle store og små ting fra pinner til gress......:)

Kul med solbriller:)

Pinne er gøy!

Fasinerende hvordan alt er nytt og spennende for han. Han er utrolig nygjerrig og oppdager virkelig verden rundt seg nå om dagen.


Tar en liten pause med pappa.

På ettermiddagen på lørdag ble det en tur på herkules og både kjæresten og jeg fikk klipt oss. Lillegutt var kjempetrøtt på kvelden etter en lang dag ute og sovnet kjempefort. Så ble det grilling i kveldsola på verandaen etterpå. Måtte spise inne da, siden hagemøblene var nymalte, men grillmat er gillmat og DET er sommerstemning....:)

Håper dere har hatt en strålende helg folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar